Мокрий сніг та ожеледиця: у Харкові погіршиться погода

Прогноз погоди у Харкові та Харківській області

Цього тижня у Харкові та області очікується погіршення погодних умов. Попри на потепління, що йде у місто, харків'янам варто очікувати на повернення мокрого снігу з дощем вже відсьогодні. Крім того, на дорогах залишається ожеледиця після нічних "мінусів". Про це повідомляється у пресслужбі Харківського регіонального центру з гідрометеорології.

За інформацією синоптиків, сьогодні, 17 лютого, у Харкові та області очікуються опади у вигляді снігу з дощем. Крім того, сьогодні вируватиме сильний вітер - 15-20 м/с. Максимальна температура повітря вдень – до 7 градусів в області та до 4 у місті.

У п'ятницю вночі пройде дощ із мокрим снігом, а вдень місцями очікуються невеликі опади. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, уночі місцями пориви, 15-20 м/с. Температура повітря вночі 0-5° тепла, вдень 3-8° тепла.

У суботу, 19 лютого, синоптики попереджають про ожеледицю на дорогах після нічного морозу. Вдень у місті та області опадів не очікується. Максимальна температура повітря – 8 градусів.

20 лютого, за даними джерела, на дорогах знову очікується ожеледиця, оскільки вночі місто та область накриють заморозки. Вдень потеплішає до 8 градусів. Погода вдень буде хмарною. Вітер південно-східний, 7-12 м/с.

Читайте також:

Синоптики повідомили, яку погоду варто очікувати мешканцям Харкова та Харківської області у березні 2022 року. За їхніми словами, наприкінці лютого буде тепліше, ніж кожного дня березня.

На початку лютого бабак Тимка III передбачив, коли в Україну прийде весна і якою буде погода. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися