Синоптики зробили попередження: Харків охоплять дощі та грози

Погода у Харкові найближчими днями погіршиться

Цього тижня у Харкові очікується зміна погоди – місто накриють грози та дощі. Температура повітря, своєю чергою, трохи впаде. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Так, сьогодні, 18 травня, у Харкові та області буде дощова погода упродовж дня. Температура повітря у місті сягатиме 17 градусів, а до ночі стовпчики термометрів впадуть до 8. В області у цей день буде до від 15 до 17 градусів, а вночі – до 7.

Із завтрашнього дня у місті та області синоптики прогнозують грозові зливи протягом дня. Температура повітря - від 16 до 18 вдень та до 7 градусів вночі у місті, в області - до 17 градусів вдень та до 7 градусів вночі.

picture

Потім грозові зливи повернуться до Харкова та області, 21 та 22 травня - у суботу та неділю. У Харкові очікується до 20 градусів вдень та до 11 вночі, а в області - до 17 градусів вдень та до 7 градусів вдень.

picture

Раніше видання "Коментарі" інформувало:

Російські окупанти обстріляли Харківську область. В результаті виникли жахливі пожежі. Рятувальники зазначили, що за добу вони виїжджали 12 разів на ліквідацію спалахів.

• У Харкові несподівано спалахнув торговельно-розважальний центр. Масштабна пожежа охопила близько 2300 квадратних метрів. Співробітникам ДСНС знадобилося близько п'ятої години, щоб повністю загасити пожежу.

На Харківщині вибухнув склад із хімікатами. 16 травня російський снаряд потрапив до складу, де зберігалася аміачна селітра. Стало відомо, чи варто панікувати мешканцям міста. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.



Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися