Дощі та грози: на Харківщині очікується погіршення погоди

Прогноз погоди у Харкові та Харківській області на останній тиждень травня

Найближчими днями у Харкові та області буде дощова погода. В один із днів очікуються грозові зливи по всій території області. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

За даними синоптиків, 26 травня у Харкові та області протягом дня йтиме дощ. При цьому температура повітря становитиме від 22 до 24 градусів. Уночі очікується до 12 градусів.

27-го травня, згідно з прогнозом, погода буде хмарною як у Харкові, так і по всій області. Вдень очікується до 23 градусів. А до ночі температура впаде до 12-ї.

У п'ятницю, 28 травня, місто і всю область накриють грозові зливи. Дощі йтимуть протягом дня, проте вже до ночі опадів за прогнозом не очікується. Вдень температура повітря підніметься до 23 градусів. На ніч буде до 12 градусів.

Інші дні травня, як передають синоптики, будуть сонячними та без опадів по всій території Харківської області, а також у самому Харкові.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

Ігор Терехов розповів про те, як відбудовуватимуть Харків. За його словами, у будинках, які підлягають відновленню, будуть впроваджувати новітні енергозберігаючі технології.

• У Харківській області повідомили про зміну комендантської години. Місцева влада прийняла рішення скоротити комендантську годину і зробили її з 22:00 до 4:00. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У Харківському метрополітені після поновлення роботи підземки 24 травня змінять графік руху рухомого складу. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

Жителі Харківщини, які постраждали від війни, отримуватимуть допомогу від ООН у вигляді продуктів. Про це повідомили у Харківській обласній державній адміністрації.



Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися