Синоптики розповіли, коли у Харкові закінчаться дощі

Прогноз погоди у Харкові та Харківській області

Харків та Харківську область накриває грозовими зливами вже протягом кількох днів. Стало відомо, коли налагодиться погода. Про це повідомили на сайті Укргідрометцентру.

За даними синоптиків, 16 червня у Харкові та області протягом дня та ночі продовжуватимуться дощі. Вдень температура повітря підніметься до 25, а на ніч похолодає до 13 градусів. Наші пращури помітили, якщо у цей день погода буде грози.

У п'ятницю, 17 червня, у місті та області опадів не очікується. Погода буде сонячною протягом усього дня. Стовпчики термометрів покажуть до 26 градусів. Вночі – до 13-ї.

Протягом наступних двох днів, згідно з прогнозом, до міста та області знову повернуться грозові зливи. При цьому температура повітря буде до 27 градусів вдень, а до ночі опускатиметься до 17 градусів.

З нового робочого тижня у Харкові та Харківській області очікується сонячна погода та потепління. Вдень температура повітря сягатиме 31 градуса. А вночі – до 17-ї.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

Фахівці розповіли, яку воду не можна пити у Харкові. Після взяття проб та перевірки води з одного з джерел з'ясувалося, що вона може бути небезпечною для вживання. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

У Харкові почала дешевшати популярна ягодаЕксперти спостерігають загальне зниження цін на імпортну ягоду виробництва Польщі та Туреччини. Через окупацію Херсонської області сезон цієї ягоди почався пізніше, ніж зазвичай, що призвело до зниження цін.

• Жителі Харкова гарантовано зможуть отримати продуктовий набір за програмою президента Володимира Зеленського. Щоб його отримати, необхідно виконати просту умову. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися