Дощі та грози: на Харківщині очікується погіршення погоди

Прогноз погоди у Харкові та Харківській області на 30 червня

До Харкова та Харківської області знову повертаються грозові зливи. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Так, за даними синоптиків, 30 червня у Харкові очікується дощова погода. Дощ із грозою у місті розпочнеться ще з ночі і потім йтиме протягом усього дня. Температура повітря вдень підніметься до 27 градусів. На ніч очікується від +15 до +17 градусів.

У Харківській області у четвер, 30 червня, також синоптики прогнозують грозові зливи протягом усього дня. Температура повітря підніматиметься вдень від +25 до +27 градусів, а до ночі стовпчики термометрів покажуть до +17 градусів.

Раніше синоптики повідомляли, що до кінця поточного тижня у Харкові та Харківській області буде спекотна погода, без опадів. Проте прогноз змінився і тепер, за інформацією джерела, грозові зливи очікуються у четвер та неділю.

Видання "Коментарі. Харків" раніше інформувало:

 У Харкові вирувала негода. В результаті впала велика кількість дерев. Деякі з них пошкодили контактну мережу. У зв'язку з тим, що сталося на деяких вулицях та перехрестях, тимчасово призупинено рух транспорту. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 У Харкові відновили вкрай важливий трубопровід. Начальник Салтівської районної служби зовнішніх водопровідних мереж комплексу "Харківводопостачання" В'ячеслав Глущенко зазначив, що цей водовід забезпечує водою понад 200 будинків Салтівського житлового масиву. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.

• На Харківщині блискавка вдарила у житловий будинок. В результаті на даху сталася пожежа. На щастя, ніхто не постраждав. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися