На Харківщині блискавка вдарила у житловий будинок: наслідки (ФОТО)

На щастя, ніхто не постраждав

У селі Лиман, що у Чугуївському районі Харківської області, внаслідок удару блискавки у приватному будинку загорівся дах. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС Харківської області.

Так, за інформацією джерела, увечері 28 червня у селі вирувала негода. Близько 17:05 рятувальникам надійшло повідомлення про те, що в селі Лиман на вулиці Покровського, 7 блискавка потрапила до приватного будинку. В результаті на даху сталася пожежа.

picture

На момент прибуття рятувального підрозділу ДСНС вогонь встиг поширитися на площу близько 240 кв.м. Горів дах будинку та частково кімнати на другому поверсі. О 18:50 пожежники змогли локалізувати вогонь та о 20:03 повністю ліквідували його. Зазначається, що постраждалих на щастя немає.

picture

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

У Харкові вирувала негода. В результаті впала велика кількість дерев. Деякі з них пошкодили контактну мережу. У зв'язку з тим, що сталося на деяких вулицях та перехрестях, тимчасово призупинено рух транспорту. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 У Харкові відновили вкрай важливий трубопровід. Начальник Салтівської районної служби зовнішніх водопровідних мереж комплексу "Харківводопостачання" В'ячеслав Глущенко зазначив, що цей водовід забезпечує водою понад 200 будинків Салтівського житлового масиву. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.

• Синоптики розповіли, якою буде погода у Харкові та Харківській області 29 червня. Згідно з прогнозом, день у місті та області буде сонячним. Дощі у Харкові та області очікуються у ніч на 30 червня. Проте вже вдень погода буде теплою і без опадів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися