На деяких вулицях Харкова призупинено рух транспорту: причина (ФОТО)

На деяких вулицях та перехрестях міста Харкова дерева впали на контактну мережу

У Харкові вирувала негода. В результаті на деяких вулицях та перехрестях впали дерева та пошкодили контактну мережу. Про це повідомляє пресслужба Харківської міської ради.

Так, за інформацією джерела, в результаті сьогодні у зв'язку з подією призупинено рух транспорту. За даними Департаменту житлово-комунального господарства, станом на ранок 29 червня на "червоних" лініях впало 27 дерев та 15 великих гілок.

Дерева впали на перетині таких вулиць: Салтівське шосе – вул. Самсонівська (обидва напрями); пров. Забайкальський – вул. Ньютона; пл. Захисників України – Кінний ринок; розворотне коло "Гідропарк"; розворотне коло "Новожанове"; пр. Героїв Харкова – вул. 12 квітня; пр. Героїв Харкова, за Корсиківським шляхопроводом до Кінного ринку.

Дерева, що впали, прибирають, щоб відновити рух.

picture

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

 Які нині ціни на бензин на АЗС у Харкові та області. Стали відомі актуальні ціни на пальне на автозаправних станціях Харківської області. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 У Харкові відновили вкрай важливий трубопровід. Начальник Салтівської районної служби зовнішніх водопровідних мереж комплексу "Харківводопостачання" В'ячеслав Глущенко зазначив, що цей водовід забезпечує водою понад 200 будинків Салтівського житлового масиву. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.

• Синоптики розповіли, якою буде погода у Харкові та Харківській області 29 червня. Згідно з прогнозом, день у місті та області буде сонячним. Дощі у Харкові та області очікуються у ніч на 30 червня. Проте вже вдень погода буде теплою і без опадів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися