Коли до Харкова повернуться дощі з грозами: прогноз синоптиків

Прогноз погоди у Харкові та Харківській області на тиждень

Цього тижня у Харкові та Харківській області знову очікується дощова погода. Область накриють грозові зливи. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Так, за даними синоптиків, протягом наступних кількох днів у місті та області погода буде спекотною та сонячною. Температура повітря вдень сягатиме 34 градусів тепла, а вночі стовпчики термометрів покажуть до 20 градусів.

Зазначається, що сонячна погода очікується 6,7,8 та 9 липня. У неділю, 10 липня, у Харкові та Харківській області синоптики прогнозують грозові зливи. Увечері буде йти дощ. Температура повітря вдень підніметься від 32 до 34 градусів. На ніч очікується до 21 градуса.

Також, згідно з прогнозом, 6 липня на Харківщині переважатиме надзвичайний рівень пожежної небезпеки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

 У Харкові внаслідок обстрілу було зруйновано школу. Внаслідок влучення снаряда біля центрального входу будівлі утворилася вирва, частково зруйнована будівля, знищено покрівлю, фасад, меблі та інше майно школи. У Мережі було опубліковано фото зруйнованої будівлі навчального закладу.

 Стало відомо про те, скільки міських автобусів і тролейбусів було пошкоджено або знищено під обстрілами в Харкові. Також з'явилася інформація, скільки автобусів фахівці змогли відремонтувати.

• У Харкові після війни хочуть закупити 150 новеньких електроавтобусів. Війна дала зрозуміти меру Харкова Ігорю Терехову, що всі об'єкти критичної інфраструктури мають перебувати у комунальній власності міста. Подробиці про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися