Найспекотніший день тижня: якою буде погода на Харківщині 7 липня

Прогноз погоди у Харкові та Харківській області на 7 липня

У Харкові та області продовжується спекотна погода без опадів. Про це повідомили на сайті Укргідрометцентру.

За даними синоптиків, 7 липня в Харкові та області буде найспекотніша погода за весь поточний тиждень. Вдень температура повітря підніметься до 35 градусів. А вночі очікується до 21 градуса. Упродовж цього тижня стовпчики термометрів піднімалися максимум до 33.

Варто зазначити, що згідно з прогнозом на Укргідрометцентрі, найспекотніша погода в країні завтра очікується у Харківській та Запорізькій областях – до 35 градусів.

Також нагадаємо, що незабаром до Харкова та Харківської області знову повернуться дощі. Синоптики обіцяють дощову погоду вже із суботи, 9 липня. Грозові зливи прогнозують на кілька днів. Водночас температура повітря вдень значно знизиться і досягатиме максимум 25 градусів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло:

У Харкові 7 липня відбудеться планове відключення водопостачання у зв'язку з підготовкою мереж до осінньо-зимового періоду. Повний список адрес, за якими відключать воду, читайте у нашому матеріалі.

У Харкові після війни хочуть закупити 150 новеньких електроавтобусів. Війна дала зрозуміти меру Харкова Ігорю Терехову, що всі об'єкти критичної інфраструктури мають перебувати у комунальній власності міста. Подробиці про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

Де зараз можна скористатися "Картою харків'янина". На сьогодні у місті свої філії вже відкрили 43 партнери "Карти харків'янина". Таким чином власники "X-card" можуть отримати дисконт у більш ніж 65 місцях продажу товарів та послуг. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися