Харківщину накриють дощі: прогноз погоди на 13 липня

Прогноз погоди у Харкові та Харківській області на 13 липня

У середу у Харкові та Харківській області очікується дощова погода. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Так, за даними синоптиків, 13 липня у Харкові протягом усього дня йтиме дощ. Температура повітря у місті очікується до 26 градусів удень, а до ночі стовпчики термометрів опуститься до 15 градусів.

У Харківській області у цей день також очікується дощ. Вдень температура повітря підніметься від 24 до 26 градусів. До ночі похолодає і температура повітря опуститься до 13...15 градусів.

Дощова погода триватиме й у ніч проти 14 липня. Упродовж четверга у місті та області будуть грозові зливи.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляв:

• У ніч на 12 липня мешканці Харкова стали свідками рідкісного оптичного явища. У небі з'явилася нічна (місячна) веселка - купол, що ділить нічне небо на дві частини. Це оптичне явище ще називають веселкою, що породжується Місяцем. Вона відрізняється від сонячної лише меншою яскравістю. Фотографії рідкісного явища опублікували у Мережі.

Мешканцям Харкова та Харківської області розповіли про пляжі, на яких зараз небезпечно купатися. За результатами санітарно-мікробіологічних досліджень встановлено, що в межах зони купання 5 водойм проби води за вмістом лактозопозитивних не відповідають гігієнічному нормативу.

Яку воду не можна пити у Харкові. Фахівці з'ясували, вода з якого джерела не відповідає нормам і може бути небезпечною для вживання. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

У Харкові після війни хочуть закупити 150 новеньких електроавтобусів. Війна дала зрозуміти меру Харкова Ігорю Терехову, що всі об'єкти критичної інфраструктури мають перебувати у комунальній власності міста. Подробиці про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися