Дощі та грози: на Харківщині очікується погіршення погоди

Прогноз погоди у Харкові та Харківській області

У Харкові та Харківській області зіпсується погода. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Згідно з прогнозами синоптиків, 20 липня у Харкові очікується дощова погода протягом усього дня. Температура повітря підніметься до +26 градусів. На ніч стовпчики термометрів впадуть до 14 градусів.

На території Харківської області в середу, 20 липня, також буде йти дощ. Вдень синоптики обіцяють від +24 до +26 градусів, а вночі – від +12 до +14 градусів.

21 липня у Харкові та Харківській області очікуються грозові зливи. З ночі та протягом усього дня у місті та області буде дощова погода. При цьому температура повітря очікується до +21 до +23 градусів, а вночі - від +13 до +15 градусів.

Таку саму погоду синоптики прогнозують на п'ятницю, 22 липня. Дощі та грози знову накриють Харків та область.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляв:

Які вакансії у Харківській області найпопулярніші під час війни. У Харківському обласному центрі зайнятості розповіли, кого зараз найактивніше шукають роботодавці. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Жителям Харкова розповіли, де і які харчові продукти краще не купувати. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

Мешканцям Харкова та Харківської області розповіли про пляжі, на яких зараз небезпечно купатися. За результатами санітарно-мікробіологічних досліджень встановлено, що в межах зони купання 5 водойм проби води за вмістом лактозопозитивних не відповідають гігієнічному нормативу.

Яку воду не можна пити у Харкові. Фахівці з'ясували, вода з якого джерела не відповідає нормам і може бути небезпечною для вживання. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися