Які вакансії в Харківській області найпопулярніші під час війни

Кого шукають роботодавці у Харкові та Харківській області

У період з березня по червень 2022 року в Харківській області найчастіше люди отримували роботу у сільському господарстві, переробній промисловості та торгівлі. Про це повідомили у Харківському обласному центрі зайнятості.

За цей період за сприяння служби зайнятості Харківської області понад 3,2 тисячі осіб змогли отримати роботу. За інформацією джерела, із загальної кількості працевлаштованих 70% громадян працевлаштувалися за такими робітничими професіями:

- водій

- Тракторист;

- робітник фермерського господарства;

- електрогазозварювальник;

- слюсар-ремонтник;

- продавець,

- кухар;

- пекар;

- Охоронець;

- дорожній робітник;

- робітник з комплексного обслуговування та ремонту будинків.

Нагадаємо, раніше у Харківському обласному центрі зайнятості публікували список актуальних вакансій у Харкові та області на червень 2022 року.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

В Індустріальному районі Харкова відкрився супермаркет, до якого на початку цього місяця прилетіла ракета, випущена окупантами. Магазин почала працювати за своїм колишнім графіком.

Жителям Харкова та Харківської області розповіли про пляжі, на яких зараз небезпечно купатися. За результатами санітарно-мікробіологічних досліджень встановлено, що в межах зони купання 5 водойм проби води за вмістом лактозопозитивних не відповідають гігієнічному нормативу.

8 липня у харківському метро відбудеться незвичайний захід – курси безпеки в умовах військової загрози. Цього дня одразу на кількох станціях метро у Харкові будуть для городян проводити курси з безпеки мирних мешканців під час бойових дій.



Наталья

18 липня 2022, 14:22

ищу посуточную работу в Харькове

Наталья

18 липня 2022, 14:21

посуточная работа харьков

Наталья

18 липня 2022, 14:17

посуточная работа

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися