Погода в Харкові: синоптики попередили про дощ та грози

Прогноз погоди у Харкові та Харківській області на 21 липня.

У четвер у Харкові та Харківській області очікується дощова погода. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцпентру.

За даними синоптиків, 21 липня у місті продовжаться дощі. Протягом усього дня харків'янам варто чекати на грозові зливи. Температура повітря вдень підніметься до 25 градусів. Вночі стовпчики термометрів покажуть до 15 градусів.

У Харківській області у четвер синоптики також обіцяють дощі та грози. Температура повітря вдень очікується від 23 до 25 градусів. Вночі температура впаде до 13...15 градусів.

Зазначимо, що 22 липня у Харкові також продовжаться дощі та грози, а температура повітря

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Які вакансії у Харківській області найпопулярніші під час війни. У Харківському обласному центрі зайнятості розповіли, кого зараз найактивніше шукають роботодавці. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

 Жителям Харкова розповіли, де і які харчові продукти краще не купуватиКрім того, мешканців міста закликають відмовитися від вживання продуктів, що не пройшли термічну обробку: сирих яєць, карпачо, тартару, суші, ролів, копченої чи в'яленої річкової риби тощо. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 Мешканцям Харкова та Харківської області розповіли про пляжі, на яких зараз небезпечно купатися. За результатами санітарно-мікробіологічних досліджень встановлено, що в межах зони купання 5 водойм проби води за вмістом лактозопозитивних не відповідають гігієнічному нормативу.

• Яку воду не можна пити у Харкові. Фахівці з'ясували, вода з якого джерела не відповідає нормам і може бути небезпечною для вживання. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися