Грозові зливи: якою буде погода у Харкові та області 4 серпня

Прогноз погоди у Харкові та Харківській області на 4 серпня

У четвер у Харкові та області знову очікується дощова погода протягом усього дня. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

За даними синоптиків, дощі та грози продовжуватимуться на території міста та області 4 серпня. Температура повітря підійматиметься у цей день від 26 до 28 градусів. До ночі стовпчики термометрів впадуть до 16...18 градусів.

Зазначається, що у четвер, 4 серпня, синоптики оголосили перший рівень небезпеки (жовтий). Це означає, що у цей день погодні умови є потенційно небезпечними для населення, інфраструктури та навколишнього середовища. Рекомендується зберігати підвищену уважність та обережність, стежити за повідомленнями про можливе подальше ускладнення погодних умов.

Дощова погода у Харкові та області протримається до вихідних. Потім очікується спекотна погода. Синоптики прогнозують до 32 градусів вдень.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Харків'янам розповіли, яку воду у місті небезпечно пити. Фахівці під час дослідження проб води із природних джерел на території міста Харкова виявили відхилення. Містянам пояснили, що таку воду небезпечно використовувати для вигодовування немовлят та малолітніх дітей і не рекомендується вживати іншим групам населення. Подробиці про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 У Харкові та Харківській області перевірили 10 місць для купання на територіях, де не ведуться бойові дії. За результатами санітарно-мікробіологічних досліджень встановлено, що в межах зони купання 7 водойм проби води за вмістом лактозопозитивних не відповідають гігієнічному нормативу.

 Жителям Харкова розповіли, де і які харчові продукти краще не купувати. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися