У Харкові синоптики оголосили перший рівень небезпеки: як зміниться погода

Прогноз погоди у Харкові та Харківській області на 17 серпня

У середу Харків та область накриють грозові зливи. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Згідно з прогнозами синоптиків, 17 серпня у Харкові протягом усього дня та ночі будуть дощі та грози. Вдень температура повітря підніметься до +31 градуса. Уночі очікується до +20 градусів.

У галузі синоптики також обіцяють грозові зливи протягом дня. Вдень температура повітря сягатиме від +29 до +31 градусів. До ночі стовпчики термометрів покажуть від +18 до +20 градусів.

17 серпня у Харківській та багатьох інших областях України оголошено перший рівень небезпеки. Це означає, що погодні умови потенційно небезпечні для населення, інфраструктури та довкілля. Рекомендується зберігати підвищену уважність та обережність, стежити за повідомленнями про можливе подальше ускладнення погодних умов.

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Відома харківська мережа супермаркетів змінить свою назву. Однак ще деякий час паралельно використовуватимуться і логотип Захоплення та елементи нової назви. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У Харкові та Харківській області за місяць значно змінилися ціни на м'ясо, гречану крупу, олію, цукор, молочні продукти, фрукти, овочі, а також решту харчових продуктів. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 У Харкові магазини продовжують відновлювати роботу. Вже відкрито понад 60% загальної кількості. У мерії опублікували список працюючих магазинів у місті.

 У Харківському лабораторному центрі опублікували список пляжів у Харкові та Харківській області, які є небезпечним і для купанняУ межах зони купання 6 водойм проби води за вмістом лактозопозитивних кишкових паличок не відповідають гігієнічному нормативу.



Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися