Грози, шквали та град: у Харкові оголошено штормове попередження

Прогноз погоди у Харкові та Харківській області на 19 серпня

У Харкові та Харківській області очікуються грозові зливи, а також град. Про це повідомляється на сайті Укргідрометцентру.

Згідно з прогнозами синоптиків, у п'ятницю, 19 серпня, протягом всієї ночі та дня будуть дощі з грозами, шквали та град. Температура повітря вдень підніметься до +29 градусів. На ніч стовпчики термометрів покажуть до +19 градусів.

У Харківській області у п'ятницю також очікується дощова погода. Температура повітря вдень підніметься від +27 до +29 градусів. А вночі опуститься до +17.. +19 градусів.

19 серпня у східних та південно-східних областях грози, вдень місцями град та шквали 15-20 м/с (I рівень небезпеки, жовтий).

Синоптики зазначають, що грозові зливи накриють Харків та область також у суботу. А вже у неділю погода знову налагодиться.

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Відома харківська мережа супермаркетів змінить свою назву. Однак ще деякий час паралельно використовуватимуться і логотип Захоплення та елементи нової назви. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У Харкові та Харківській області за місяць значно змінилися ціни на м'ясо, гречану крупу, олію, цукор, молочні продукти, фрукти, овочі, а також решту харчових продуктів. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 У Харкові магазини продовжують відновлювати роботу. Вже відкрито понад 60% загальної кількості. У мерії опублікували список працюючих магазинів у місті.

 У Харківському лабораторному центрі опублікували список пляжів у Харкові та Харківській області, які є небезпечним і для купанняУ межах зони купання 6 водойм проби води за вмістом лактозопозитивних кишкових паличок не відповідають гігієнічному нормативу.



Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися