Якою буде погода у Харкові у вересні: прогноз синоптиків

Прогноз погоди у Харкові на вересень

До кінця літа залишився лише один день. У Харків настане похолодання та дощова погода у першому місяці осені. Про це повідомляється на погодному сайті Gismeteo.

Згідно з прогнозами синоптиків, вересень розпочнеться для харків'ян із теплої та хмарної погоди, без опадів. Починаючи з 12 вересня місто накриють грозові зливи, а температура повітря з 15-го числа помітно знизиться. Загалом за весь місяць налічується вісім днів, коли погода буде дощовою.

Максимально спекотний день очікується 9 вересня. Температура повітря вдень підніметься до 29 градусів. Найхолодніші дні – 16,17 та 29 вересня. Стовпчики термометрів впадуть до +11 градусів вдень.

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 Фахівці розповіли, яку воду небезпечно пити на Харківщині. Наднормативне мікробне забруднення води водопроводу спостерігається у місті з початку серпня.

• У Харкові та Харківській області за місяць значно змінилися ціни на м'ясо, гречану крупу, олію, цукор, молочні продукти, фрукти, овочі, а також решту харчових продуктів. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

 У Харкові магазини продовжують відновлювати роботу. Вже відкрито понад 60% загальної кількості. У мерії опублікували список працюючих магазинів у місті.

 У Харківському лабораторному центрі опублікували список пляжів у Харкові та Харківській області, які є небезпечним і для купанняУ межах зони купання 6 водойм проби води за вмістом лактозопозитивних кишкових паличок не відповідають гігієнічному нормативу. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Джерело: https://www.gismeteo.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися