Якою буде погода у Харкові та області вихідними

Погода у Харкові та області 12 та 13 серпня

У Харкові вихідними буде прохолодніше, а в ніч на суботу очікується погіршення погодних умов. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Українського гідрометеорологічного центру. 

У суботу, 12 серпня, у Харкові вночі синоптики прогнозують хмарну погоду  з проясненнями, очікується короткочасний дощ. Температура повітря вночі становитиме +18°…+16°C. 

Вдень буде хмарно з проясненнями, опадів не прогнозують. Температура повітря вдень очікується в межах +23°…+25°C. 

У неділю, 13 серпня, у Харкові, за даними синоптиків, вночі буде невелика хмарність, без опадів. Температура повітря коливатиметься в межах +15°…+13°C. Вдень буде невелика хмарність, без опадів. Температура: +24°…+26°C.

До того ж у Харківському регіональному центрі з гідрометеорології повідомили про попередження про небезпечні метеорологічні явища по Харківщині на 12 серпня. У Центрі попередили, що вночі 12 серпня по області та місту очікуються значні дощі, грози. Оголошено І рівень небезпечності, жовтий. I рівень – це потенційно небезпечні для населення, інфраструктури та навколишнього природного середовища погодні умови. Жителям регіону рекомендують зберігати підвищену уважність та обережність, слідкувати за повідомленнями про можливе подальше ускладнення погодних умов.

Також за даними Харківського регіонального центру з гідрометеорології в одному з районів Харківської області, Ізюмському, зберігається високий рівень пожежної небезпеки. Загалом по області на 12 серпня оголошена мала та середня пожежна небезпека.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, про заборону у Харківській області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися