Можлива "окупація" Харкова: міністр оборони Резніков прокоментував ситуацію

Резніков оцінив ймовірність того, що Росія окупує Харків

Імовірності вторгнення РФ до Харкова станом на сьогодні немає. Таку думку висловив міністр оборони України Олексій Резніков у недавньому інтерв'ю.

Рєзніков оцінив можливу "окупацію" Харкова стороною РФ і заспокоїв харків'ян, сказавши, що зараз 100% ймовірності вторгнення немає.

"На щастя, можу з упевненістю сказати: такої ймовірності немає. Поясню – чому. Бо якщо ми говоримо про ймовірність, то це 100% ймовірність з погляду слова. Якщо взяти теорію ймовірності, то ймовірність – це 100% ймовірність. Такий 100 % ймовірності не існує", - зазначив Резніков.

Міністр оборони наголосив, що сторона РФ абсолютно точно опрацьовує різні плани вторгнення у разі ухвалення відповідного політичного рішення. Як вважає Резніков, ймовірність вторгнення існує з моря, зі сходу й ОРДЛО. Але водночас він заявив, що хоч плани у РФ розробляються різні, ймовірності нападу на сьогодні все ж таки немає.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що в січні поточного року в інтерв'ю американському виданню The Washington Post президент України Володимир Зеленський припустив, що Харків може бути окупований російською армією під приводом "захисту російськомовного населення". Однак незабаром його прессекретар заявив, що цю фразу буквально вирвали з контексту, а глава держави лише навів гіпотетичний сценарій.

Потім ввечері 24 січня Володимир Зеленський підбив підсумки засідання РНБО на своїй офіційній сторінці в Instagram і відповів пізніше на один коментар під цим постом. У ньому президент прокоментував ситуацію у Харкові.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися