Зеленський відповів на коментар про можливу "окупацію" Харкова у своєму Instagram

Президент прокоментував ситуацію з Харковом

Президент України Володимир Зеленський підбив підсумки засідання РНБО та повідомив про це на своїй офіційній сторінці в Instagram. Єдиний коментар під цим постом, на який відповів гарант, був про Харків.

Ввечері 24 січня Зеленський опублікував пост, у якому повідомив, що на засіданні РНБО було ухвалено не гучні рішення для медійного простору, а важливі висновки для суспільства та громадян. Потім президент наголосив, що приводів для паніки, на щастя, немає.

Піст стали активно коментувати та серед багатьох коментарів був один, що стосується ситуації з Харковом.

"Харків має надію. Харків — це Україна, і не хоче бути окупованим Росією", - написали у коментарях під постом.

На цей коментар відреагував Володимир Зеленський і написав: "І не буде ніколи окупованим! Ніколи!!! Бо Харків — це наше місто з нашими крутими людьми!!!!!!!"

picture

Нагадаємо, що 21 січня 2022 року в інтерв'ю американському виданню The Washington Post президент України Володимир Зеленський припустив, що Харків може бути окупований російською армією під приводом "захисту російськомовного населення". За словами президента, це не буде простою окупацією, це буде початком великомасштабної війни. Незабаром речник Зеленського пояснив, що фразу президента буквально вирвали з тексту, а сам він лише навів гіпотетичний сценарій.

Також 24 січня під час апаратної наради начальник СБУ у Харківській області розповів, чи є зараз привід для паніки. За словами Романа Дудіна, у місті й області буквально роздмухується істерія щодо можливої військової загрози. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися