"Харків не хоче перетворитися на столицю терористів", – Аваков про можливу війну з РФ

Аваков висловився про можливу війну з РФ

В ефірі шоу "Гордон" 17 лютого екс-міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що вітати російські війська у Харкові ніхто не буде і місто засвоїло урок 2014 року. Відповідний етер Гордон опублікував у себе на YouTube.

На думку Авакова, харків'яни готові захищати місто від росіян зі зброєю в руках, а жителі не бояться вторгнення, хоч і переживають.

"Коли переживають – шукають вихід. Більшість налаштована рішуче. Частина людей настільки рішучі, що готові до радикальних дій зі зброєю у руках. Мені розповідали молоді люди: "Ми перетворимося на Сталінград, будемо з кожного вікна стріляти – чому нам досі не видали зброю?" - заявив Аваков.

Контекст:

Мер Харкова Ігор Терехов прокоментував можливе вторгнення Росії. Міський голова попросив мешканців Харкова дотримуватися спокою та зазначив, що ситуація залишається стабільною. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

У Харків 11 лютого приїжджав із робочим візитом президент України Володимир Зеленський. Харків'яни вийшли на мітинги.

Президент Володимир Зеленський зробив нові призначення у Харківській області. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.

Харківська обласна державна адміністрація повідомляла, що буде на порядку денному на засіданні Конгресу місцевої та регіональної влади. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Нагадаємо, що "Коментарі" поінформували, що Володимир Зеленський звернувся до українців. Президент вкотре заявив, що українська держава сьогодні сильна як ніколи, а 16 лютого стане Днем єднання.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували, що Зеленський дав олігархам та нардепам 24 години, щоб вони повернулися до України. Володимир Зеленський під час брифінгу після зустрічі із канцлером ФРН Олафом Шольцом розповів журналістам, що не вивозив свою сім'ю за кордон.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися