Стало відомо, хто з харківських мажоритарників не голосував за підтримку підприємців (інфографіка)

Кілька людей не підтримали проєкт допомоги бізнесменам країни під час карантину

Не всі депутати з Харківської області підтримали законопроєкт про допомогу українським підприємцям під час карантину. Про це повідомляє Суспільне.

Законопроєкти про підтримку підприємців на період карантину підтримали 11 з 14 народних депутатів-мажоритарників.

Під час голосування за законопроєкт №4429, в якому мова йде і про одноразові виплати в 8 тис. грн застрахованим підприємцям, двоє мажоритарників - Андрій Одарченко та Дмитро Шенцев - на засіданні Верховної Ради не були присутні. Це видно по результатах голосування. Нардеп Олександр Фельдман не голосував.

picture

Всього за проєкт №4429 проголосували 297 народних депутатів. 301 нардеп проголосував за те, щоб спікер парламенту негайно підписав цей законопроєкт.

picture

За ще один законопроєкт щодо підтримки бізнесу (№4430) віддали голоси 302 народних депутати.


Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, останній мітинг рестораторів пройшов, 11 листопада, на площі Свободи перед будівлею Харківської облдержадміністрації. До цього, 6 листопада, під будівлею ХОДА зібралися близько 500 підприємців - власників закладів громадського харчування з вимогою змінити карантинні умови, щоб вони змогли працювати. Такої великої акції раніше представники цього бізнесу не проводили.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися