Кернес став депутатом Харківської облради (фото)

Мандат вручили прямо перед першою сесією, яка відбудеться 11 грудня

Завтра, 11 грудня, розпочнеться перша сесія Харківської облради, на якій будуть засідати депутати VIII скликання. Серед народних обранців буде також син Геннадія Кернеса Кирило, пише Kharkiv Today.

Видання пише, що фото всіх нових депутатів вже опублікували на сайті облради, але поки без біографій.

picture

38-річний Кирило Кернес йшов під №1 у списку "Блоку Кернеса" на місцевих виборах до Харківської обласної ради.

Кирило Кернес працює першим заступником директора КП "Харківське міське бюро технічної інвентаризації" та за минулий рік офіційно заробив 87 924 гривень.

Нагадаємо, У команді Геннадія Кернеса заявили, що мер Харкова не буде присутній на засіданні Харківської міської ради, яке йде сьогодні, 9 грудня. Про це повідомив директор департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю міськради Юрій Сидоренко. "Швидше за все, його не буде ось на цьому засіданні міської ради. Він не встигне. Звичайно, йому вже набагато краще, ніж було. І, думаю, має право сказати, що чекаємо повернення найближчим часом. Ми ж чекали засідання в районі 20- го числа, але його призначили на більш ранній термін. Тому, шансів на присутність на першому засіданні фактично 0%", - розповів Сидоренко.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, мер Харкова Геннадій Кернес повинен повернутися в місто до 20 грудня. Про це говорив син мера Данило Привалов. "Ми плануємо, що батько повернеться до Харкова до 20 грудня. У мене немає ні краплі сумнівів в цьому. У нас є ще майже місяць на підготовку, багато часу. Лікарі дозволили йому їхати. Поки немає ніяких передумов до того, що цього не відбудеться", - розповів Привалов.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися