У Харкові звільняється ще один відомий чиновник

Звільняється заступник директора Департаменту капбудівництва Харківської обладміністрації

У Харкові звільняється Андрій Кудряшов, який обіймав посаду заступника директора Департаменту капітального будівництва Харківської обласної державної адміністрації. Перед звільненням посадовець опублікував свою декларацію.

Згідно з декларацією, Андрій має право користування квартирою площею 65 кв.м. Також у нього є автомобіль Audi А4. З початку 2021 року на своїй посаді чоловік заробив 121 261 гривню. Готівкою в Андрія 20 тисяч доларів та один мільйон гривень.

Варто зазначити, що Андрій Кудряшов обіймав посаду начальника відділу координації інвестиційних проєктів регіону у Департаменті ХОДА.

Інші новини:

На Харківщині звільнився начальник Головного управління Держпродспоживслужби Олег Богінський. Перед цим він опублікував свою декларацію. Ексчиновник має квартиру площею 68 кв. м і 54 тисячі доларів готівкою. Автомобілів і цінних паперів Олег не декларував. З 1 січня 2021 року на своїй посаді він заробив понад 334 тисячі гривень. Також він вказав 100 тисяч гривень подарунка та 3800 гривень як допомогу з безробіття. На банківських рахунках Олег має лише 11 тисяч гривень.

Нагадаємо, мер міста Ігор Терехов отримав іменну комунальну картку харків'янина. Після цього міський голова вирішив відразу нею скористатися. За словами джерела, іменну картку харків'янина було видано Терехову 9 грудня. З нею мер проїхався у міському муніципальному автобусі, сплативши за проїзд картою. Потім зайшов до супермаркету "Восторг" і придбав залізну банку коли.

Працівники Харківського окружного адміністративного суду почали масово звільнятися. Людям не виплачували зарплати. Зазначається, що через брак співробітників суд затримує рішення. Представники закладу вибачилися та попросили всіх учасників судових процесів з розумінням поставитися до ситуації. Наразі адміністрація намагається розв'язати проблему.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися