У Світличної оприлюднили ім'я свого кандидата на посаду мера Харкова

Боротися за посаду Харківського голови буде відомий антикорупціонер

Блок Юлії Світличної "Разом!" оприлюднив в "Вечірніх новинах" ім'я того, хто буде боротися за пост глави Харкова на прийдешніх місцевих виборах.

Харківська обласна регіональна політична організація політичної партії "Блок Світличної "Разом!" назвала кандидатуру від партії на посаду міського голови Харкова. На місцевих виборах 25 жовтня 2020 партію представить заступник голови правління "Харківського антикорупційного центру", депутат Харківської міської ради Ігор Черняк.

Раніше, в кінці червня цього року Черняк вже заявляв про свою співпрацю з командою Світличної та про намір йти на місцеві вибори 2020 разом з "Разом!".

Ігор Черняк відзначив, що у нього є чітка програма, з якою він піде на вибори. Головний її акцент - розвиток житлово-комунальної сфери, медицини та забезпечення соціальних гарантій для населення.

"Перше, це те, що місто має повернутися обличчям до людей. І харків’яни мають отримати підтримку і турботу з боку міської влади. Другий важливий момент – підтримка охорони здоров’я і медицини, тому що сьогодні в умовах пандемії і взагалі ця система у Харкові хронічно недофінансується і ми вважаємо, що це має бути пріоритет міської ради номер один, ну і третій момент – це міська інфраструктура. Ми будемо говорити про те, що Харків потребує нових доріг, транспортного сполучення, інвестицій у цю сферу і кардинальних змін у сфері ЖКХ , щоб харків’яни отримували, дійсно, якісні послуги, холодну воду, а гаряча вода, щоб була гарячою, і щоб взимку у квартирах було опалення, а не тільки фігурувало у звітах чиновників", - сказав кандидат у мери Харкова.

Також з командою народного депутата України Юлії Світличної підуть на вибори багато відомих харків'ян - волонтери, провідні лікарі, вчені та інші.

"Я завжди з повагою ставлюсь до людей з активною позицією, яким небайдуже майбутнє України. Ми не будуємо команду з друзів, кумів, однокласників або зручних людей. Для нас важливі принципові фахівці, які здатні забезпечувати розвиток країни, допомагати людям та тримати слово.Сьогоднішня вкрай важка економічна та управлінська ситуація на Харківщині вимагає створення спільної платформи для об’єднання всіх фахових та енергійних людей, усіх, хто хоче і вміє ефективно працювати, усіх, хто має сучасне бачення розвитку нашого міста та області. Об’єднуємо сильних! Разом заради майбутнього Харківщини!", - сказала народний депутат.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Ігор Черняк розповів, що є інша сторона "успішного Харкова".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися