Фельдман закликав харківських політиків відмовитися від "чорнухи" і підписати угоду про "фейр-плей"

Фельдман прокоментував брудну передвиборчу сутичку в Харкові

Народний депутат Олександр Фельдман закликав харківських політиків підписати договір про політичний фейр-плей і відмовитися від "брудних" технологій, які в останні кілька днів нібито почали активно використовувати в відношенні самого Фельдмана, Михайла Добкіна і ряду інших політиків. Відповідну заяву Фельдман зробив на своїй сторінці в Facebook.

За словами Фельдмана, ніяких чорних технологій він не боїться, оскільки шість разів обирався народним депутатом і проти нього неодноразово застосовували різні "чорні" прийоми. У приклад він навів, як на останніх виборах проти нього випустили цілих вісім спецвипусків газети з усяким "брудом", що не завадило йому перемогти.

"Хочу сказати їм та їхнім замовникам: у вас все одно нічого не вийде, такі методи не характерні для Харкова і тут не працюють. Я закликаю всіх харківських політиків, народних депутатів - харків'ян, потенційних учасників майбутніх виборів мера підписати договір про фейр-плей. політична боротьба в нашому місті повинна вестися виключно чесними методами, і ми не повинні допустити, щоб напередодні Дня міста, напередодні святкування 30-ї річниці Незалежності України Харків втрачав своє обличчя і скочувався до брудних розборок", - зазначив Фельдман.

UOwfZP9HETg6yRy3ocYboZONN.png

Нагадаємо, в Харкові почали роздавати людям фейковий газету "Час Добкіна". Відповідні фотографії опублікували у виданні RegionNews.

Раніше "Коментарі" розповіли, що дострокові вибори харківського міського голови перенесли на 31 жовтня 2021 року. Політолог Кирило Молчанов, коментуючи результати соціологічного опитування, заявив, що причиною перенесення стала беззастережна симпатія харків'ян до колишнього мера міста Михайла Добкіна.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися