Вибори у Харкові: фіксуються дрібні технічні проблеми, а так все спокійно

У Харкові поки не зафіксували порушень, які можуть вплинути на результати виборів

У Харкові не зафіксували порушень, які можуть вплинути на результати виборів. Про це розповів експерт Комітету виборців України Віталій Носачов.

За його словами, на дільницях фіксуються дрібні технічні проблеми, але це ніяк не вплине на волевиявлення харків'ян.

Контекст :

 Верховна Рада призначила вибори мера Харкова на 31 жовтня 2021 року. Відповідну постанову № 5292 ухвалила Верховна Рада України на позачерговому засіданні 30 березня. Текст ухвали доступний на офіційному сайті державного відомства.

 Російський політтехнолог Станіслав Бєлковський на YouTube-каналі "Влада vs Влащенко" дав свій прогноз і заявив, що Добкін має хороші шанси.

 Харків'янам показали текст бюлетеня, який вони отримають 31 жовтня під час виборів мера. Відповідний документ оприлюднила Харківська міська територіальна виборча комісія.

 У Харкові на виборчих дільницях у школах у всіх районах міста встановлять одразу 41 пункт вакцинації. Отримати вакцину Coronavac, Pfizer або AstraZeneca можна буде з 09:00 до 18:00.

 У Харкові на виборчій дільниці на вулиці Луї Пастера затримали чоловіка, який фотографував бюлетень у кабінці для голосування.

 В останній день перед затвердженням остаточного переліку кандидатів на позачергових виборах мера Харкова двоє з уже зареєстрованих кандидатів подали заяви про відмову від участі у перегонах. Грошову заставу, яку вони внесли при реєстрації як кандидати, їм не повернуть.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися