Михайло Добкін звинуватив екзитполи у продажності

Добкін заявив, що набирає 35% голосів у Харкові

У Харкові кандидат на крісло мера Михайло Добкін заявив, що оприлюднені результати екзитполів не відповідають дійсності, і їх взагалі замовив штаб Ігоря Терехова. Про це політик розповів у своєму телеграм-каналі.

"Я чесно і терпляче витримав цілу годину потоку інформації, що біситься, від різних ЗМІ. За основу своїх новин ці ЗМІ брали інформацію екзитполів, заздалегідь замовлених штабом опонента. Їх підсумкова інформація мало чим відрізняється від раніше публікованих соцдосліджень СОЦІСів, КМІСів та інших контор. ситуації.Явка 28%.За нашими опитуваннями 41 ВО, 35 Я. І це при всіх їхніх стараннях витягнути за вуха провладного кандидата. Скоро опублікую перші результати паралельного підрахунку. Боремося далі. Поступатися ніхто не має наміру!", – написав Добкін.

Контекст :

 Верховна Рада призначила вибори мера Харкова на 31 жовтня 2021 року. Відповідну постанову № 5292 ухвалила Верховна Рада України на позачерговому засіданні 30 березня. Текст ухвали доступний на офіційному сайті державного відомства.

 Загалом на голосування у Харкові прийшло 28,6% (похибка – 1,1%) від усіх мешканців. Варто зазначити, що у 2020 році явка була 36,98%, а у 2015 взагалі 46,6%. Таку різницю минулого року виправдовували коронавірусом.

 Російський політтехнолог Станіслав Бєлковський на YouTube-каналі "Влада vs Влащенко" дав свій прогноз і заявив, що Добкін має хороші шанси.

 У Харкові на виборчих дільницях у школах у всіх районах міста встановлять одразу 41 пункт вакцинації. Отримати вакцину Coronavac, Pfizer або AstraZeneca можна буде з 09:00 до 18:00.

 В останній день перед затвердженням остаточного переліку кандидатів на позачергових виборах мера Харкова двоє із уже зареєстрованих кандидатів подали заяви про відмову від участі у перегонах. Грошова застава, яку вони внесли при реєстрації як кандидати, їм не повернуть.



Джерело: https://t.me/s/dobkinmm

Харьковчанин

2 листопада 2021, 02:32

Пусть потом харьковчане не плачут и не жалуются на жизнь в городе, выбрав эту бандитскую власть, голосуя не думая!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися