Рятувальники опублікували ФОТО зруйнованого гуртожитку у Харкові

З-під завалів було вилучено тіла 6 загиблих, з них одна дитина

Сьогодні у Харкові завершили пошуково-рятувальні роботи у будівлі гуртожитку у Слобідському районі. Про це повідомили у пресслужбі ДСНС у Харківській області.

За інформацією джерела, працівники ДСНС протягом двох днів проводили пошуково-рятувальні роботи на місці події. 9 людей вдалося врятувати, з них 2 дитини.

picture

Загалом з-під завалів вилучено тіла 6 загиблих, з них одна дитина (хлопчик 2009 р.н.). На місці події працювали 10 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 40 осіб особового складу ДСНС.

picture

Нагадаємо, що рано-вранці 18 серпня в Слобідському районі росіяни обстріляли гуртожиток, в якому перебували мирні жителі. Площа пожежі становила 800 квадратних метрів. Внаслідок влучення ворожої ракети сталося часткове руйнування чотириповерхового гуртожитку.

picture

Раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло:

 17 серпня російські військові здійснили ракетний удар по харківському гуртожитку, в якому перебували люди. Внаслідок пригоди є велика кількість загиблих та постраждалих. Будівля гуртожиток повністю зруйнована. Подробиці читайте у нашому матеріалі.

 Україна просить у Заходу додаткову військову допомогу після жорстокого обстрілу Харкова, влаштованого росіянами 17 серпня. Ракета потрапила до гуртожитку, де проживали глухонімі люди. Вони просто не чути сирени повітряної тривоги, а також не можуть відгукнутися, коли рятувальники під час розбору завалів оголошують тишу.

 Віцепрем'єр Ірина Верещук під час брифінгу повідомила, що в деяких регіонах можуть запровадити обов'язкову евакуацію, у тому числі й на ХарківщиніЦе пов'язано насамперед із неможливістю запустити опалення на деяких територіях. Подробиці читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися