Укрзалізниця планує завантажити Панютинський вагоноремонтний завод замовленнями, - Світлична

Нардеп Світлична взяла під контроль будівництво 868 нових вагонів на ПВРЗ

Народний депутат України Юлія Світлична повідомила про те, що "Укрзалізниця" планує не тільки ремонтувати вантажні вагони на Панютинському вагоноремонтному заводі, але й будувати нові.

"Укрзалізниця" планує затвердити, крім ремонту 1233 вантажних вагонів, також і будівництво 868 нових вагонів на ПВРЗ. Це вже інша розмова! Найближчим часом члени Правління УЗ на підприємстві. Головне, щоб плани не залишилися планами. Будемо контролювати", - написала Світлична в своєму офіційному Telegram-каналі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляли, що Мінінфраструктури і "Укрзалізниця" підтвердили рішення про створення ДП "Укрвагонбудремсервіс", у яке увійдуть Панютинський, Дарницький та Стрийський вагоноремонтні заводи. А головним підприємством буде визначено Панютинський ВРЗ. Також повідомлялося, що працівники ПАТ "ПВРЗ" протестують проти плану оптимізації діяльності підприємства, який прийняв правління "Укрзалізниці", і просить керівництво країни втрутитися в ситуацію. Згідно з планом, нарікають робітники , будуть мінімізовані всі види ремонту вантажних вагонів та збільшиться кількість робіт з переробки вагонів на металобрухт.




Джерело: https://t.me/svitlychna
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися