Візит Зеленського до Харкова: городяни готуються виходити на мітинги

Сьогодні відбудеться щонайменше чотири акції протесту

До Харкова з робочим візитом приїжджає президент України Володимир Зеленський. Цього дня харків'яни планують провести низку мітингів. Про це повідомляє видання Depo.Харків.

За словами джерела, інформацію про намір городян проводити акції протесту підтвердили у структурних підрозділах МВС України. Сьогодні має відбутися як мінімум чотири мітинги біля будівлі Харківської облдержадміністрації на вулиці Сумська, 64.

Відомо, що перша акція протесту була запланована на 10:00 і триватиме до 18:00. У ньому братимуть участь ветерани АТО й ООС.

Другий мітинг проведуть із 15:00 до 16:00. Гасло акції – "Зе, вибачся перед Харковом".

Ще один мітинг проводитимуть на захист прав підприємців. Він відбудеться з 14:00 до 18:00.

З 15:00 до 17:00 буде акція протесту на підтримку телеканалу "НАШ".

Нагадаємо, що 11 лютого у будівлі ХОДА за рішенням президента України пройде виїзне засідання РНБО. Володимира Зеленського сьогодні з самого ранку очікують у Харкові. У Харківській обласній державній адміністрації повідомили, що сьогодні ввечері також проходитиме брифінг секретаря РНБО Олексія Данілова.

Читайте також:

У лютому 2022 року президент Володимир Зеленський зробив два нові призначення у Харківській області. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

В інтерв'ю для американської щоденної газети The Washington Post Зеленський сказав, що Росія може захопити Харків під приводом "захисту" російськомовного населення. При цьому глава держави зазначив: "Це не буде просто окупацією; це буде початком великомасштабної війни".

Зеленський відповів на коментар про можливу "окупацію" Харкова у своєму Instagram. Докладніше читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися