До Харкова їде Зеленський: названо дату візиту

Президент Володимир Зеленський приїде до Харкова з робочим візитом

Завтра місто Харків відвідає президент України Володимир Зеленський. Про це повідомили у пресслужбі Харківської обласної державної адміністрації.

За інформацією джерела, глава держави прибуде до міста 11 лютого із робочим візитом. Вранці у Харкові відбудеться виїзне засідання Ради національної безпеки й оборони України.

Зазначається, що Володимир Зеленський братиме участь у засіданні Президії Конгресу місцевої та регіональної влади при Президентові України.

Журналістам повідомляють, що для акредитації слід заповнити необхідну форму сьогодні до 17:00. Після цього на електронну пошту буде надіслано листа про підтвердження акредитації.

Також у ХОДА наголосили, що всі представники ЗМІ мають надати необхідні ковід-документи. До них входять: сертифікат про вакцинацію та негативний ПЛР-тест або антиген-тест. Крім того, із собою потрібно мати засоби індивідуального захисту, паспорт і редакційне посвідчення.

Нагадаємо, раніше у пресслужбі Харківської облдержадміністрації повідомляли про те, що за рішенням Зеленського у Харкові відбудеться засідання РНБО. Надвечір цього ж дня пройде брифінг секретаря РНБО Олексія Данілова.

Читайте також:

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло про те, що в інтерв'ю американському виданню The Washington Post президент України Володимир Зеленський припустив, що Харків може бути окупований російською армією під приводом "захисту російськомовного населення". За словами президента, це не буде простою окупацією, це буде початком великомасштабної війни. Незабаром речник Зеленського пояснив, що фразу президента буквально вирвали з тексту, а сам він лише навів гіпотетичний сценарій.

Також 24 січня під час апаратної наради начальник СБУ у Харківській області розповів, чи є зараз привід для паніки. За словами Романа Дудіна, у місті й області буквально роздмухується істерія щодо можливої військової загрози. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися