Панютинскому ВРЗ бути: мер Лозової подякував Світличній за допомогу в порятунку заводу

З вдячністю до нардепа Юлії Світличної, яка відстоювала інтереси підприємства в Лозівському районі Харківської області, звернувся градоначальник Сергій Зеленський

Мінінфраструктури і "Укрзалізниця" створять ДП "Укрвагонстройремсервіс", в яке увійдуть Панютинський, Дарницький та Стрийський вагоноремонтні заводи. А головним підприємством буде визначено Панютинський ВРЗ. З вдячністю до нардепа Юлії Світличної, яка відстоювала інтереси підприємства у Харківській області, звернувся мер Лозової Сергій Зеленський.

“Заводу бути. Вдячний народному депутату України Юлії Світличній, керівництву і трудовому колективу підприємства за активне відстоювання майбутнього Лозівщини", - йдеться на сторінці Зеленського в "Фейсбук".

Нагадаємо, працівники ПАТ "ПВРЗ" протестували проти плану оптимізації діяльності підприємства, який прийняв правління "Укрзалізниці", і просили керівництво країни втрутитися в ситуацію. Згідно з планом, нарікали робітники, будуть мінімізовані всі види ремонту вантажних вагонів та збільшиться кількість робіт з переробки вагонів на металобрухт.

Раніше народний депутат України Юлія Світлична повідомила про те, що "Укрзалізниця" планує не тільки ремонтувати вантажні вагони на Панютинському вагоноремонтному заводі, але й будувати нові.

"Укрзалізниця" планує затвердити, крім ремонту 1233 вантажних вагонів, також і будівництво 868 нових вагонів на ПВРЗ. Це вже інша розмова! Найближчим часом члени Правління УЗ на підприємстві. Головне, щоб плани не залишилися планами. Будемо контролювати", - написала Світлична в своєму офіційному Telegram-каналі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися