На Харківщині підлітки опинилися у "пастці" у своєму будинку (ФОТО)

Підлітків врятували співробітники ДСНС

У місті Ізюм, що на Харківщині, у приватному будинку, у якому перебували двоє підлітків, сталося займання. Про це повідомляється у пресслужбі ДСНС Харківської області.

Вранці 24 січня приблизно о 4:30 на лінію "101" повідомили про пожежу, яка сталася у будинку на вулиці в'їзд Квітковий, 1. На місце події виїхало 1 відділення Служби порятунку 28-ДПРЧ на автоцистерні.

Прибувши на вказану заявником адресу рятувальники встановили, що горять дерев'яні елементи веранди. Загальна площа пожежі становить близько 2 кв.м. У зв'язку із сильним задимленням співробітникам ДСНС довелося працювати в апаратах для захисту органів дихання.

picture

У ході гасіння пожежі рятувальники виявили всередині приміщення двох підлітків, які не могли пересуватися самостійно. На щастя, їх життю нічого не загрожує.

Загалом на повну ліквідацію спалаху знадобилося 25 хвилин. Причина пожежі наразі залишається невідомою. Подробиці події встановлюються.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що у Харківській області сталася пожежа у приватному будинку, внаслідок якої загинули чоловік і його син. Як виявилося, батько мав слабке здоров'я, тож не міг самостійно пересуватися. Рятувальникам знадобилося понад годину, щоб ліквідувати пожежу. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у нелегальному закладі для людей похилого віку спалахнула пожежа, тоді загинули 15 людей, 9 людей були травмовані й опинилися у лікарні. Кабмін завершив розслідування трагедії та повідомив, що катастрофічним наслідкам сприяв комплекс причин і передумов. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися