На трасі під Харковом сталася масова ДТП: є загиблі та постраждалі (ФОТО)

Внаслідок ДТП загинула одна людина та ще двоє отримали травми

На трасі поблизу селища Коротич, що в Харківському районі, сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої померла людина. Про це повідомляється у пресслужбі ГУНП Харківської області.

За інформацією джерела, аварія на трасі сталася 25 січня, приблизно о 16:30. Приблизно в цей час на лінію "102" надійшло повідомлення про подію. На місце події виїхали правоохоронці.

Було встановлено, що на трасі сталося зіткнення двох вантажівок та позашляховика. Зазначається, що внаслідок страшної ДТП загинула одна людина. Ще двоє отримали травми різного ступеня важкості. На місці працювала бригада швидкої допомоги. Постраждалих госпіталізували.

picture

Наразі у поліції не повідомляють, хто став винуватцем страшної аварії. Подробиці дорожньо-транспортної пригоди наразі продовжують встановлювати.

У пресслужбі ГУНП Харківської області опублікували фотографії із місця страшної аварії.

picture


Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" повідомляв про те, що у Харківській області сталася ДТП із громадським транспортом. В одному з автобусів знаходився лише водій, а в другому – ще й 31 пасажир. Внаслідок зіткнення постраждали шестеро пасажирів. З них трьом знадобилася госпіталізація. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також портал інформував про те, що в Харкові сталася страшна ДТП, в якій загинуло троє людей. В одній із машин їхала сім'я: подружжя та двоє трирічних дітей. Батьки малюків загинули на місці події. Діти, на щастя, вижили. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися