У Харкові на будівельника впала стіна: чоловік загинув на місці (ФОТО)

НП сталася на площі Фейєрбаха

У Харкові стався нещасний випадок з іногороднім робітником. Про це повідомляється у пресслужбі ГУНП Харківської області.

За інформацією джерела, сьогодні, 26 січня, о 9:40 на лінію "102" надійшло повідомлення про подію, що сталася під час реконструкції нежитлового будинку на площі Фейєрбаха.

Той, хто дзвонив, повідомив, що на будівництві під час виконання робіт загинув 51-річний чоловік. За адресою виїхали слідчо-оперативна група поліції та працівники Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

picture

Прибувши за вказаною адресою, співробітники поліції встановили, що під час реконструкції будинку стався обвал стіни. Вона впала прямо на робітника. Загиблим виявився 51-річний будівельник, який приїхав до Харкова з міста Суми.

Подробиці страшної події наразі встановлюються. У пресслужбі опублікували фото з місця подій.

picture

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі. Харків" повідомляло про те, що проспект Гагаріна, 20 обвалився будинок. Зазначається, що обвал стався у нежитловому будинку. Там на приватній території знаходяться офісні приміщення колишнього заводу Авторучка. Як розповів власник помешкань, постраждалих немає. Обвалення могло статися через будівлю будівництва, що почалося поряд з обвалом. У Мережі опублікували фото з місця події. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Також портал інформував про те, що прямо у центрі Харкова обвалився балкон. Надзвичайну пригоду зафіксував відеореєстратор однієї з машин, що рухалася дорогою поряд. На щастя, внаслідок події ніхто не постраждав. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися