У Харкові й області можуть закрити популярні супермаркети: подробиці

Загалом із міста й області можуть зникнути 11 магазинів відомої в Україні торгової мережі

У Харкові та Харківській області можуть закрити 11 супермаркетів АТБ. Про це повідомляє видання Kharkiv Today.

Так, згідно з даними джерела, наприкінці минулого року Державна служба з надзвичайних ситуацій звернулася до Харківського окружного адміністративного суду з вимогою заборонити використовувати приміщення, у яких знаходяться супермаркети АТБ.

Причиною цього стало те, що в 11 магазинах торгової мережі виявили різні порушення: відсутність водопостачання, вузькі евакуаційні шляхи, недостатня кількість вогнегасників.

За словами видання, у магазинах нібито відмовилися виконувати вимоги пожежної безпеки. Йдеться про три магазини в Харкові (на пр. Григоренка, вул. Харківських Дивізій і Танкопія) та ще вісім, розташованих в області: Куп'янськ, Пісочин, Люботин, Мерефа, Дергачі, Солоницівка, Ковшарівка.

На усунення порушень було надано два місяці. Проте після закінчення цього терміну, як передає джерело, підприємство так і не повідомило про вжиті заходи.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що на полицях супермаркетів можна зустріти фальсифікат вершкового масла. Варто зазначити, що більший відсоток фальсифікату у дешевій вершковій олії. Фахівці розповіли, на що слід звертати увагу при виборі цього продукту.

Також видання повідомляло про те, що у харківських супермаркетах подорожчають одноразові пластикові пакети. Вже з лютого 2022 року харків'яни платитимуть за пластикові пакети у магазинах набагато більше. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися