На Харківщині серйозна ДТП: є постраждалий (ФОТО)

Внаслідок ДТП постраждав пасажир одного з авто

У місті Дергачі, що на Харківщині, сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох легкових авто. Про це повідомляється у пресслужбі Патрульної поліції Харківської області.

Зазначається, що сьогодні, 27 січня, на вулиці Залізничну дорогу не поділили Daewoo Lanos та Mitsubishi Outlander. Джерело передає, що внаслідок зіткнення авто постраждав 32-річний пасажир, який перебував у автомобілі Daewoo Lanos.

picture

Незабаром на місце події прибули співробітники поліції та бригада швидкої допомоги. Постраждалого госпіталізували. Відомо, що його стан оцінюють як задовільний.

picture

Хто з водіїв виявився винуватцем дорожньо-транспортної пригоди – наразі не повідомляється. Подробиці наразі встановлюються правоохоронцями.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що на трасі під Харковом сталася масова ДТП. Внаслідок ДТП загинула одна людина і ще двоє отримали травми. На місці працювала бригада швидкої допомоги. Постраждалих госпіталізували. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові на Окружній дорозі зіткнулися легковик та таксі. В останньому авто була сім'я з двома трирічними дітьми. У легковій машині знаходився лише водій. Внаслідок страшної аварії загинули троє людей - батьки дітей та водій легковика.

Пізніше медики розповіли про стан постраждалих трирічного брата та сестри. У хлопчика медики діагностували відкриту черепно-мозкову травму, перелом основи черепа, перелом стегна і разом з тим йому видалили селезінку. У його сестри переломи обох стегон.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися