На Харківщині чоловік серйозно травмувався у власному будинку (ФОТО)

На допомогу потерпілому прибули рятувальники

У селищі Дворічна, що у Куп'янському районі Харківської області, сталася пожежа у приватному будинку. Внаслідок пригоди постраждала одна людина. Про це повідомляється у пресслужбі ДСНС Харківської області.

За інформацією джерела, вночі на лінію "101" надійшло повідомлення про те, що у будинку на вулиці Медична, 1 сталося займання. До місця виклику направили 1 відділення 14-ї Державної пожежно-рятувальної частини ДСНС.

picture

Прибувши за вказаною адресою, рятувальники встановили, що горіли конструктивні елементи будинку та домашні речі всередині житлового приміщення. Як виявилося, у будинку на момент пожежі перебував його власник – чоловік 1981 року народження. Внаслідок пригоди він отримав опіки.

На повну ліквідацію пожежі у приватному будинку співробітникам ДСНС знадобилося більш як дві години. Повідомляється, що причиною виникнення пожежі у будинку стало порушення правил пожежної безпеки під час експлуатації пічного опалення.

picture

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі. Харків" інформувало про те, що у Харкові під час реконструкції нежитлового будинку сталося НП - на іногороднього робітника раптово впала стіна. Від отриманих травм постраждалий помер на місці події. У поліції опублікували фото з місця подій. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харківській області у будинку спалахнула пожежа. На момент прибуття співробітників ДСНС на місці події у будинку перебували двоє підлітків, які не могли самостійно пересуватися. На щастя, рятувальники вчасно встигли та підлітків, що опинилися у вогняній пастці, вдалося врятувати.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися