У Харкові бабуся сигаретою підпалила власний будинок

Харківські рятувальники ліквідували пожежу

Сьогодні вночі, 29 січня, о 01:45 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу у житловій 5-поверхівці на вулиці Академіка Вальтера, 10А у Київському районі Харкова. Про це повідомили у ГУ ДСНС України у Харківській області.

За даними рятувальників, до місця виклику негайно прибуло оперативне відділення 36-ї Державної пожежно-рятувальної частини ДСНС на автоцистерні. Розвідка пожежі показала, що у квартирі на 4 поверсі горить диван на площі 2 кв.

У пожежі постраждала власниця будинку – 86-річна бабуся, яку госпіталізували до міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Пожежу локалізували о 02:01 та ліквідували о 02:22. За попередніми даними, причиною виникнення спалаху стала необережність під час куріння.

Інші пожежі у Харківській області:

У селищі Дворічна, що у Куп'янському районі Харківської області, сталася пожежа у приватному будинку. Внаслідок пригоди постраждала одна людина. За інформацією джерела, вночі на лінію "101" надійшло повідомлення про те, що у будинку на вулиці Медична, 1 сталося загоряння.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі. Харків" інформувало про те, що у Харкові під час реконструкції нежитлового будинку сталося НП - на іногороднього робітника раптово впала стіна. Від отриманих травм постраждалий помер на місці події. У поліції опублікували фото з місця подій. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харківській області у будинку спалахнула пожежа. На момент прибуття співробітників ДСНС на місці події у будинку перебували двоє підлітків, які не могли самостійно пересуватися. На щастя, рятувальники вчасно встигли та підлітків, що опинилися у вогняній пастці, вдалося врятувати.



Джерело: https://kh.dsns.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися