На Львівщині перекинувся автобус із харків'янами (ФОТО)

На Львівщині перекинувся рейсовий автобус

На автодорозі "Київ-Чоп" поблизу села Загорці вночі 30 січня водій рейсового автобуса Van Hool не впорався з керуванням, вилетів у кювет  і перевернув транспорт на бік. Подробиці розповіли у пресслужбі Національної поліції у Львівській області.

Зазначається, що цей автобус їхав із Харкова до Польщі та віз людей із різних регіонів України, у тому числі й із Харківської області. Після ДТП 14 пасажирів госпіталізували до лікарень: 11 чоловіків і 3 жінок.

За цією пригодою вже відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Водієві загрожує щонайбільше до трьох років в'язниці з позбавленням права керувати транспортними засобами. Наразі фахівці з'ясовують всі подробиці ДТП.

Контекст:

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що на трасі під Харковом сталася масова ДТП. Внаслідок ДТП загинула одна людина, ще двоє отримали травми. На місці працювала бригада швидкої допомоги. Постраждалих госпіталізували. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові на Окружній дорозі зіткнулися легковик і таксі. В останньому авто була сім'я з двома трирічними дітьми. У легковій машині знаходився лише водій. Внаслідок страшної аварії загинули троє людей - батьки дітей і водій легковика.

Пізніше медики розповіли про стан постраждалих трирічного брата та сестри. У хлопчика медики діагностували відкриту черепно-мозкову травму, перелом основи черепа, перелом стегна і разом з тим йому видалили селезінку. У його сестри переломи обох стегон.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися