Харківська поліція розшукує двох неповнолітніх дівчат, які зникли безвісти (ФОТО)

Одна з дівчат зникла 26 січня, а друга – 29 січня

У Харкові й області зникли одразу двоє неповнолітніх дівчат. Наразі поліція активно займається їх пошуками. Про це повідомляється у пресслужбі ГУНП Харківської області.

Як зазначають у поліції, ввечері 26 січня у Харкові безвісти зникла Ушакова Софія 2005 року народження. Увечері того дня дівчина пішла із ХРУП №3 та не повернулася додому. Незабаром у поліцію було повідомлено про зникнення неповнолітньої. Пошуки дівчинки ведуться вже п'ятий день. Відомо, що при собі Софія має мобільний телефон, проте зникла не відповідає.

Прикмети: на вигляд 17-20 років, зріст 160 см, худорлява, чорне волосся із зачіскою каре, зелені очі.

Особливі прикмети: пірсинг у носі.

У день пропажі була одягнена: куртка та джинси чорного кольору, темне взуття.

Усіх, хто має актуальну інформацію про місцеперебування Софії Ушакової, просять повідомити за телефонами: 0636318179 (чергова частина) або "102".

picture

29 січня у місті Люботин безвісти зникла 16-річна Анастасія Корабльова. Близько 19:00 того дня дівчинка вирушила гуляти та не повернулася до вечора додому.

Прикмети: зріст близько 170 см, середньої статури, волосся руде, коротке (довжиною 3-5 см).

У день зникнення була одягнена: у куртку кольору хакі, червона толстовка, темно-сині лосини з лампасами, шкіряні високі чоботи.

Усіх, хто володіє якоюсь актуальною інформацією про місцеперебування зниклої Анастасії, просять повідомити за телефонами: (057)741-15-53 або "102".

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що у 2000 році зникла безвісти 19-річна дівчина з Харківської області. Вона вирушила працювати в іншу країну та зникла. Поліція розшукує її навіть через 22 роки.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові за загадкових обставин зникла 40-річна жінка, коли поверталася ввечері додому з Кінного ринку.



Джерело: https://hk.npu.gov.ua/
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися