"Бухим менше їздити треба": Коля Харківський звернувся до дочки загиблого у ДТП (ВІДЕО)

Між Харківським та дочкою загиблого у ДТП стався діалог

Сьогодні триває судове засідання щодо продовження терміну тримання під вартою Миколи Харківського, учасника смертельної ДТП на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна. Під час засідання Харківський звернувся до доньки загиблого у цій страшній аварії. Про це повідомляє "Суспільне".

Між дочкою загиблого та Харківським розпочався діалог. Дівчина спитала у підозрюваного, навіщо він дивиться на неї та посміхається. За свого підзахисного заступилася адвокат Миколи та попросила дівчину не провокувати.

У ході словесної суперечки між адвокатом та дочкою загиблого в аварії, Харківський тихо сказав: "Менше бухим їздити треба". Дівчина відповіла йому: "Ну ще посмійся". На це підозрюваний відповів лише усмішкою.

Нагадаємо, 26 жовтня 2021 року на перехресті проспектів Героїв Сталінграда та Гагаріна у Харкові трапилося смертельне ДТП. Автомобіль Infiniti на великій швидкості пролетів на червоне світло світлофора та зіткнувся з Chevrolet. За кермом останнього авто знаходився 580-річний чоловік. Він загинув дома події. Ще троє людей потрапили до лікарні з різними травмами. Було встановлено, що водієм Infiniti був Микола Харківський 2005 року народження.

19 січня відбувається судове засідання, під час якого ухвалять рішення про продовження утримання Миколи Харківського під вартою. На початку адвокат підозрюваного попросила проводити засідання в закритому режимі. Проте прокурор заявив, що засідання може бути відкритим. Незабаром суд вирушив до погоджувальної кімнати для того, щоб ухвалити рішення, як проходитиме сьогоднішнє засідання.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися