У Харкові сталася пожежа на фабриці: ВІДЕО з місця події

На місці працюють пожежники

У Харкові горить книжкова фабрика "Глобус" Про це повідомляє видання "РЕДПОСТ".

За інформацією джерела, сьогодні, 7 лютого, на книжковій фабриці, що розташована по вулиці Різдвяна, 11, сталося займання. На місце події викликали працівників ДСНС.

На опублікованому виданням відео видно, що до "Глобуса" прибули одразу кілька пожежних машин.

У пресслужбі ДСНС Харківської області інцидент поки що не прокоментували. Інформація про те, що сталося, встановлюється.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Слобідському районі Харкова сталася пожежа у багатоповерховому будинку. Рятувальники встановили, що займання виникло у квартирі на восьмому поверсі. Як виявилося, на балконі спалахнули домашні речі. Площа спалаху становила 10 кв.м. Щоб ліквідувати займання, співробітникам ДСНС знадобилося більше ніж 50 хвилин. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Видання повідомляло, що на Харківщині спалахнула база відпочинку. Полум'я знищило будівлю. На базі було 10 осіб. 43-річного чоловіка та 35-річну жінку госпіталізували до лікарні з травмами. За попередніми даними, пожежу викликало замикання електропроводки. Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 270 "Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки" Кримінального кодексу України. Докладніше про цю подію читайте у матеріалі на нашому сайті.

Також видання "Коментарі. Харків" писав про те, що у Харківській області сталася масштабна пожежа – горів будинок, гараж та автомобіль. На ліквідацію спалаху рятувальникам знадобилося півтори години.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися