Згорів будинок, гараж та авто: на Харківщині сталася масштабна пожежа (ФОТО)

Рятувальникам знадобилося півтори години на ліквідацію займання

У місті Лозова, що на Харківщині, на території приватного будинку сталася пожежа, яка згодом поширилася на гараж та авто. Про це повідомляє пресслужба ДСНС Харківської області.

На лінію "101" надійшов виклик про те, що на території приватного будинку на вулиці Іподромна, 30 сталася пожежа. До місця події направлено на чергову варту 24-ї Державної пожежно-рятувальної частини на двох автоцистернах.

picture

Прибувши за вказаною адресою, співробітники ДСНС встановили, що горить приватний будинок, гараж прибудований до нього, а також автомобіль, який знаходився у гаражі. Загальна площа займання склала 150 кв.м.

Зазначається, що на ліквідацію пожежі рятувальникам знадобилося майже півтори години. Співробітники ДСНС провели розбір і проливання  конструкцій для запобігання повторному загорянню.

picture

Внаслідок пригоди ніхто не постраждав. Причина пожежі наразі залишається невідомою. Подробиці встановлюються.

У пресслужбі опублікували фотографії з місця подій.

picture

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі. Харків" поінформував читачів про те, що у Харківській області пожежа знищила великий приватний будинок, всередині якого були коти та собака. За попередніми даними, займання викликало коротке замикання. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові сталася пожежа у багатоповерховому будинку. Співробітники ДСНС встановили, що у квартирі горіла житлова кімната, забита різним мотлохом. На момент пожежі у приміщенні була власниця квартири. Жінку вдалося врятувати. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися