Харківські поліцейські показували факи водію (ВІДЕО)

У Харкові копи показали фак водієві

У Харкові водій записав на відео поліціянтів, які зупинили його та нібито почали вимагати хабар. Чоловікові вдалося зняти копів, які показали йому прямо у камеру фак. Відповідне відео опублікував блогер Євген Зуб у себе в Telegram.

"Після того, як водій дістав камеру, вони сіли до машини та дали по газах. Не забувши потикати факи на прощання", — йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що правоохоронці вже розпочали за цим фактом службове розслідування.

Інші новини:

Раніше портал "Коментарі. Харків" писав про те, що 3 лютого на вулиці 12 квітня до маршрутки під номером 121 під'їхала машина, з якої вийшла двоє міцних чоловіків. Вони буквально витягли водії маршрутного таксі та почали бити прямо на дорозі на очах у пасажирів. Очевидці прийшли на допомогу чоловікові, після чого нападники втекли з місця події.

Також видання повідомляло про те, що у Харкові невідомі напали на комунальників, побили та пошкодили техніку. Інцидент стався вранці на вулиці, повній людей. Детальніше читайте у нашому матеріаліУ розпал бійки конфлікт побачили охоронці саду та спробували затримати винуватців. Проте ініціаторам конфлікту вдалося втекти.

Нагадаємо, 5 лютого у Харкові сотні мешканців вийшли на "Марш єдності", який намагалися заборонити. Ходу ініціювали організації громадського Штабу оборони Харківської області.

Після цього вже 6 лютого у місті об 11:00 водії зібралися біля стадіону "Металіст", прикріпили прапори України до своїх автомобілів і виїхали на автопробіг "Ми любимо Україну!"



Джерело: https://t.me/jenya_zub/1811
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися