У харківському спортивному закладі неповнолітню дівчинку переслідував незнайомець

У поліцію про те, що сталося, повідомив батько дівчинки

Харківські поліцейські отримали повідомлення про те, що у спортивному закладі невідомий чоловік пристає до 15-річної дівчинки. Про це повідомили у пресслужбі ГУНП Харківської області.

Зазначається, що до поліції звернувся батько підлітка. Він розповів, що його доньку переслідує незнайомець. А вчора, 7 лютого, цей же невідомий чіплявся до дівчинки прямо у холі спортивного закладу. Незабаром на вказану адресу прибула слідчо-оперативна група Харківського районного управління №3.

Правоохоронці встановили, що за кілька днів підлітка переслідував незнайомий їй чоловік. Весь цей час він намагався познайомитись із дівчинкою. Через деякий час особу зазначеного чоловіка було встановлено. Ним виявився 47-річний мешканець Харківської області.

У пресслужбі зазначили, що для перевірки всіх обставин пригоди слідчим відкрито кримінальне провадження. Чоловікові загрожує покарання у вигляді тюремного ув'язнення на строк до п'яти років.

Читайте також:

Харків чоловік знімав порнографію з власною маленькою дочкою. Про те, що сталося в поліцію, заявила його колишня дружина, коли побачила в інтернеті ролики, на який чоловік спокушав дитину. У ньому жінка впізнала свого колишнього чоловіка, а у дитині – свою 10-річну доньку. До речі, це відео жінці надіслала незнайомка.

У Харківській області 60-річний чоловік зґвалтував свою 13-річну сусідку. Це сталося у момент, коли батьків підлітка не було вдома. Чоловік буквально увірвався до квартири та зґвалтував дівчинку.

Чоловік кілька років ґвалтував падчерку свого сина. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися