У Харкові згорів м'ясний магазин: ФОТО та ВІДЕО з місця події

Внаслідок пожежі ніхто не постраждав

Вночі в Індустріальному районі Харкова сталася пожежа у магазині м'ясних виробів. Про це повідомляє пресслужба ДСНС Харківської області.

За словами джерела, о 23:40 на лінію "101" надійшов виклик про те, що на вулиці Лосовській, 53 сталася пожежа в торговому об'єкті. На місце події було направлено 2 оперативні відділення 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини на автоцистернах.

picture

На момент прибуття співробітників ДСНС за вказаною адресою, вогонь охопив повністю весь м'ясний магазин. Площа пожежі вже становила приблизно 20 кв., Крім того, вогонь пошкодив обшивку торговельного об'єкта, який знаходився поряд з палаючим м'ясним магазином.

picture

Рятувальникам знадобилося майже 20 хвилин, щоби повністю ліквідувати спалах. На щастя, внаслідок події ніхто не постраждав. Також співробітникам ДСНС вдалося врятувати МАФи, що стоять поруч, від вогню.

picture

Причина пожежі наразі залишається невідомою. Сума збитків від нічної події зараз також встановлюється.

У прес-службі ДСНС опублікували фото та відео з місця подій.


Читайте також:

У харківській багатоповерхівці спалахнула пожежа в одній із квартир. Рятувальники, які прибули на місце події, евакуювали десять людей. Господиня квартири, де сталася пожежа, була госпіталізована з ознаками отруєння чадним газом. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

У харківському ліцеї сталася пожежа. До приїзду співробітників ДСНС було евакуйовано приблизно 200 співробітників навчального закладу та учнів. Як з'ясувалося, спалах трапився в роздягальні. На щастя, ніхто не постраждав.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися