На Харківщині вночі згорів магазин (ФОТО)

Рятувальникам знадобилося більше години, щоби ліквідувати пожежу

У місті Чугуїв сталася пожежа в магазині, де продають м'ясні вироби. Про це повідомляється у пресслужбі ДСНС Харківської області.

У ніч на 11 лютого на лінію "101" надійшов виклик, що на території торговельного закладу по вулиці Жаданівського, 1 горить м'ясний магазин. На місце події виїхали 3 оперативні відділення 50-ї, 8-ї та 25-ї Державних пожежно-рятувальних частин на автоцистернах.

picture

Прибувши за вказаною адресою, рятувальники встановили, що пожежа поширилася на площі 150 кв.м. Крім того, вогонь перекинувся на комору поруч аптеки, що стоїть поруч. Горів також і дах будівлі.

Під час ліквідації спалаху співробітники ДСНС використовували два пожежні стволи. Зазначається, що їм також вдалося врятувати від вогню двоповерховий будинок, що поруч.

picture

Рятувальникам знадобилося понад годину, щоби повністю ліквідувати спалах. На щастя, внаслідок події ніхто не постраждав. Причину пожежі та інші подробиці цього інциденту встановлюють.

picture


Нагадаємо, що вночі 9 лютого 2022 року в Харкові сталася пожежа в приміщенні м'ясного магазину, що розташований в Індустріальному районі міста. Рятувальники опублікували фото та вигляд з місця події. На них видно, що магазин вигорів ущент. Крім того, вогонь встиг перекинутися на торговельну споруду, що стоїть поруч.

Також видання "Коментарі. Харків" інформувало про те, що за кілька днів до Нового року в Харкові сталася серйозна пожежа в секонд-хенді, розташованій на проспекті Гагаріна. Відео пожежі у харківському секонд-хенді опублікували у Мережі. Докладніше читайте в нашому матеріалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися