У харківському парку «наслідили» вандали: поліція встановлює їхні особи

Правоохоронці прокоментували інцидент у Молодіжному парку

У Молодіжному парку міста Харків невідомі облили фарбою пам'ятник загиблим воїнам Української повстанської армії. Поліцейські встановлюють особи вандалів. Про це повідомили у пресслужбі ГУНП Харківської області.

За інформацією джерела, сьогодні вранці, 11 лютого, на лінію "102" надійшло повідомлення про те, що пам'ятник воїнам УПА було облито червоною фарбою. Заявником виявився 45-річний харків'янин.

Незабаром до місця подій прибула слідчо-оперативна група поліції. Інформацію про це події зареєстрували в Єдиному обліку заяв та повідомлень ХРУП №1. Наразі правоохоронці встановлюють особи вандалів, які зіпсували пам'ятний знак.

picture

Фото - група "Український Харків" у Facebook

У Facebook-групі повідомили, що пам’ятник оперативно відчистили від фарби.

picture

Фото - група "Український Харків" у Facebook

Читайте також:

11 лютого, перед приїздом до міста президента Володимира Зеленського, у Молодіжному парку пошкодили пам'ятник воїнам УПА. Активісти впевнені, що акцію здійснено з метою принизити українські силові структури та продемонструвати приналежність Харкова до "російського світу". Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

• У Харкові планують проводити реконструкцію фонтану, який був встановлений лише півтора року тому, наприкінці літа 2020 року. Загалом робота має коштувати більш ніж три мільйони гривень.

Харків'янам пропонують подивитися, як у зоопарку годують бегемотиху та левів. Вхід на показові харчування безкоштовний. Також у зоопарку будуть проводитись безкоштовні майстер-класи.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися